Onze

Diensten.

Wij helpen je graag verder met de groei van je business door bij te dragen aan het sterker neerzetten van je online identiteit. Dit doen we door het organiseren van creatieve sessies en het ontwerpen en bouwen van online middelen die passen bij jouw doelgroep

 Diensten

Strategie

Visualisatie
Krijg je ideeën verder uitgewerkt naar een compleet gevisualiseerd concept. Hierdoor wordt het beter inzichtelijk voor jezelf en voor anderen.

Design & Techniek

Vertaalslag design & techniek
Een webshop en of website welk voldoet aan de laatste trends en ontwikkelingen EN een die ook nog eens past bij je doelgroep!

Groei

Advies
Altijd iemand om te raadplegen over je groei. We denken graag met je mee. Je kunt ons raadplegen voor inspiratie en of verbeteringen.

Conceptualizing
Loop je met een idee maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken?
Met een sessie conceptualiseren helpen we met het uitdenken en uitwerken van je idee. We gebruiken diverse creatieve methodieken en technieken om je idee concreter en completer te maken. De uitkomst bepaal jij.

Design Thinking
Heb jij een complex probleem binnen jouw project en weet je niet goed hoe je dit moet tackelen?
Met onze Design Thinking sessie formuleren we het probleem en doorlopen de bekende stappen (Empathize, Define, Ideale, Prototype, Test) om het probleem te tackelen. Uiteraard staat de gebruiker altijd centraal!

Customer Journey mapping
Hoe zorg je dat je product beter aansluit op de behoefte van je klanten? Hoe vaak kom je nu echt in contact met je (potentiële)klant en wat vinden zij van jou?

Het verkrijgen van inzicht in de informatie zorgt voor beter begrip in welke middelen je het beste kunt inzetten om nog beter te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Met het in kaart brengen van een klantreis definiëren we alle contactmomenten die jouw merk/bedrijf of product met een klant heeft en hoe zij dat contactmoment ervaren. Inzicht in de informatie zorgt dat je beter weet hoe jouw klant over je denkt.

Merkbeleving (branding)
Het passend maken van je online & offline imago is cruciaal als je je wil onderscheiden in de markt. Je logo, huisstijl, visitekaartje & content voor je social media kanalen zijn voorbeelden van de producten waarmee jij jouw boodschap kunt uitdragen naar de wereld. We helpen je graag mee met het scherper definiëren en ontwerpen van jouw online identiteit!

Websites & Webshops
Wij bouwen websites in Webflow en webshops in Shopify. Dit zijn de meest gangbare tools waarin je kwalitatieve en veilige sites (en shops) kunt ontwerpen en onderhouden. Pluspuntje is dat beide tools middels een gebruiksvriendelijke CMS, je de mogelijkheid bieden om zelf aanpassingen te doen wanneer het jou uitkomt. Door het gebruik van al ontworpen templates is vaak geen maatwerk nodig. Dit resulteert in relaxte prijzen en snelle levering.

Pluspuntje: Wij leveren kwalitatieve producten & diensten en borgen de kwaliteit door een onderhoudsabonnement aan te bieden. Zo heb jij geen omkijken naar technische zaken met betrekking tot je website en kun je je volledig focussen op je eigen business. De rest regelen wij.

Laten we praten

Neem vandaag nog contact met ons op.