Over

Ons.

Wij zijn Engin & Neslihan twee ondernemers die hun krachten van techniek en design hebben gebundeld om passende en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen te ontwerpen voor MKB bedrijven.

Engin Sasmaz

Techniek & Ontwikkeling

Neslihan Sahin

Design & Relatiebeheer

 Diensten

Strategie

Visualisatie
Krijg je ideeën verder uitgewerkt naar een compleet gevisualiseerd concept. Hierdoor wordt het beter inzichtelijk voor jezelf en voor anderen.

Design & Techniek

Vertaalslag design & techniek
Een webshop en of website welk voldoet aan de laatste trends en ontwikkelingen EN een die ook nog eens past bij je doelgroep!

Groei

Advies
Altijd iemand om te raadplegen over je groei. We denken graag met je mee. Je kunt ons raadplegen voor inspiratie en of verbeteringen.

Zij GINGEN JE VOOR

"Vorig jaar hebben wij Studio Beraber in hand genomen voor het bouwen van onze website. De communicatie verliep vlot en er was goed nagedacht over onze wensen, hierdoor een mooi eind resultaat voor ons opgeleverd. Goed werk guys en ga zo verder!!!"
Drago Grguric
Bakker Beertje
"Ik vond het een fijne en prettige samenwerking. Er werd heel goed naar mij geluisterd en de persoonlijke aandacht, tip en advies die hij geeft  is alleen maar extra. Het was een aangename samenwerking."
Perry Aydin
Cuts 'N Coffee
Studio Beraber is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert met betrekking op design en visie. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget. Ook leveren ze snelle support en staan altijd voor ons klaar. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten!
Eric Ariens
LumiQ

Laten we praten

Laten we een (digitale) afspraak inplannen!